repris

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris




Himlen på jorden




 

Du med de brinnande ögonen

den fridfulla medkännande

fullkomliga blicken



Du som vägrat att abdikera

från din kärlek din integritet

 

Du som lär mej att inte gå

med på att avstå från allt

jag är

allt jag är värd

min storhet

 

Du som tillsammans

med mej går rakryggad

lysande älskande

i mörkret

 


Du som gläds

och njuter

med mej

i himlen på jorden.

              
( februari 2001 )     




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-07-26 20:45



Bookmark and Share


  Nanna X
lysande!
2009-07-26

  Suzy med punkterna
Helt underbart, bokmärker;=)
2009-07-26

    ej medlem längre
Det där var fantastiskt bra! Väldigt vackert!
2009-07-26

  etthjärtaäralltidrött
Vilken vacker text!
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP