Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett pastatips

Slå min gäst.
Haffa och panera hyperaktiva pelargoners tjattrande pistillfåror.
Lägg till, ta bort och makulera isbergsmarmeladen
spad, hetluft och kolsyrat badvatten materialiseras ovanför skräckslagna rörstrandsasietter.
Passar utmärkt till tagliatelle.
P.S. Glöm inte att spotta ut besticken efteråt.




Fri vers av Felttip
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-27 02:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bjöd på leende helt galet...kul
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Felttip