Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela mitt hjärta är fyllt av dig

Jag ser mig omkring.
Titttar på allt som är så ... tomt.

Jag söker med blicken,
men den hittar inte det jag så febrilt letar efter.



Jag vet hur det känns när hjärtat går i tusen bitar.
Men jag kunde aldrig ana att någonting kunde kännas så ... tomt.



Du finns överallt,
fast inte på riktigt.


Kylskåpsdörren är fylld med bilder på dig.
Sängen luktar som du.
Dina skor står fortfarande kvar i hallen.
Garderoberna är fortfarande fyllda av dina kläder.


Hela mitt hjärta är fyllt av dig.


Men det spelar ingen roll hur mycket du än finns i mitt hjärta,
för verkligheten förändras inte för det.





Jag saknar dig så mycket.























Du finns inte mer...




Fri vers av Halv
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-27 10:47



Bookmark and Share


  Sturesdotter
som ett hårt längtansslag i magen!
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Halv
Halv