Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lördagen den fjärde juli

jag växer
och krymper
när du andas
tyngdlös i din närhet

din huds doft
lördagen den fjärde juli
med min näsa mot din nacke
och små hårstråns tysta vändningar

jag vet
att det finns en kemisk förklaring
och att du skall tillbaka till Honom

men just nu
ryms jag i din hand
och alla mina molekyler är satelliter
i omloppsbana
kring din doft

jag är haren som vaktar
din nackes landskap
och små hårstråns tysta vändningar
lördagen den fjärde juli








Fri vers av Felttip
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-28 00:47



Bookmark and Share


    prima donna
men just nu
ryms jag i din hand
och alla mina molekyler är satelliter
i omloppsbana
kring din doft

Mycket vackert. Älskar fjärde stycket!
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Felttip