Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad som bryts


Tystnaden i rummet
var kvävande
hans ögon talade
med smärta och sorg

Hon undrade vad som var fel
fick inget svar
bara hans tårar
men de kan inte tala

Hon blev ledsen själv
kände otillräcklighet
kunde inte veta
vad han kände

Tystnaden i rummet
bröts av hans suck
då grät hon

- och han tröstade henne






Fri vers av AjBi
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-27 22:39



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Tvåsamhetens räckvidd som kan vara svår att nå...och då barriären äntligen bryts, faller båda samman i varandra...
gillar brytningen du gör i sista meningen...
applåd och bokmärke!
2009-07-28

  Aciom
FIN!
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi