Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek räddar liv

Sakta glider
vinet ner
i min hals
som balsam för min ångest

Någon skrattar
bakom min
rygg
med espressomustach

Jag vill sparka
in hans
tänder
och krossa
hans
taniga
ytlighet

Men lagen ser

och jag vill inte att mina barn
ska se mig på
fel sida av
gallret

Kärlek räddar många svin




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-27 23:06



Bookmark and Share


  Emmelina
fenomenalt! ja. framförallt flyter det på otroligt snyggt i tredje stycket och efter.

'hans taniga ytlighet' ILIKE!
2009-08-02

  Night Soul Woman
:D Ajdå :D härligt beskrivet! *applåd*
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan