Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Broken Edges

Long forgotten skies with broken edges
Refilled my sentence with darkened materia


Bloodstained pain brought my pupilles to expand
Flesh infected by beams of death kept our surroundings in control


Our territorial power seeked forever pleasure
Wings spread out to carry words of agony


Whispered rumorse of chaos
Explaining the existance of life


Molecules imploding like poisened thorns
Creating shadows of never vanishing thoughts




Övriga genrer av DefusedMadness
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-28 06:20



Bookmark and Share


  dead_prez
fan vad vackert
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

DefusedMadness
DefusedMadness