Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prästen talar om pliktens manifest, tolkar budord till egen vinning Trollbinder massans önskan genom avskydd viskning


Tungans makt


Du talar i tungor som endast Gud förstår
Förvränger varje stavelse till vansklig sanning
Syra osande meningar som berättar om självupplevd fasa
Målad i dimma, frammanad av vemod på en yta av luft



Du talar med kluven tunga smaksatt av mänsklig ångest
Febrilt sökande efter frigörelse från ditt egna väsen
Explosionsartad utveckling i en tid av krig
Förevigad i dalgångens skugga på väg mot undergång



Prästen talar om pliktens manifest, tolkar budord till egen vinning
Trollbinder massans önskan genom avskydd viskning
Pekar blodigt finger åt hånad åhörare
Ropar glopord utspädda med dunkla toner



Biktens nåd är himmelens fagra lockelse
Lovar förlåtselse till den som underkastar sig frivilligt
Utan chans till återvändo stängs dörren mot frihetens rymd
Förvriden sanning blev till vardag men i vem finns den sanna betraktelsen?







Fri vers av DefusedMadness
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-28 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DefusedMadness
DefusedMadness