Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett eko av din skugga

Du har den vackraste av färger och den
kallas kreativitet


Dina kläder må vara borta men det är din kropp
som klär dig


Jag föredrar dig naken så som du föddes,
oskuldsfull


Du kommer för alltid att leva så länge
någon minns din skugga


Dina känslor ekar kvar även efter att
din röst tystnat i form av dina skrivna
ord




Puss hjärtat mitt




Fri vers av DefusedMadness
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-24 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DefusedMadness
DefusedMadness