Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väcker ett frö av utdöd klagan, kräver skatt på offrad energi.


Motstånd

Gärningar begränsade enbart av vanans makt,
skapta av rörelsens övertygelse.


Stöpta i formar gjutna av lidelse,
gestaltar de en kunskap av kraft.


I en era av krig smittar orden,
vilseleder befruktad tanke.


Väcker ett frö av utdöd klagan,
kräver skatt på offrad energi.


Manar horden till utveckling,
bringar undergång åt släktet.


Motsättning leder till friktion ,
i brist på vridna argument.


River mönster i gamla banor,
med utsträckta händer mot skyn.


Frustrationen bringar stormar,
visar vanskapelsen fula ansikte.


Profeterande på sanktionerade granater,
bildar massan en koncistense.


Begränsade enbart av vanans makt,
skapta av massans övertygelse.


Stöpta i formar gjutna av lidelse,
gestaltar de en kunskap av kraft.





MOTSTÅND




Fri vers av DefusedMadness
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-02 11:04



Bookmark and Share


  Sophia Ivarsson
oj, här vad det för mig mycket att tänka på!
men min fattningsförmåga talar om att det också handlar om olika sorters motstånd. spännande.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

DefusedMadness
DefusedMadness