Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hans blick talar...


Ögon som vilar

på frysknottrig hud

kan inte få nog av synen

av regnpärlorna

som förintas mot de nakna brösten



en längtan föds

att ännu en gång

få närma sig de kullar

han förut tog som självklara


men som sedan länge

är förbjuden frukt



och inget kan göra mer ont

än just detta...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-28 15:39



Bookmark and Share


  kärleks ängel
vacker och åtråvärd längtan!!
2009-07-29

  Glensan
Smärta!!!!! att inte få det som var självklart..
.....men är något självklart?

NEJ inget!!!
2009-07-29

  sulimaa
Mmmm och då är det så smärtsamt tydligt allting....talande vännen...
2009-07-29

  Sturesdotter
har man inget staket, finns inga hinder
bra skrivet om längtan efter det som en gång fanns, men nu är utom räckhåll; livet handlar om val....
2009-07-28

  ~Leonardo~
Ingenting är så åtråvärt som just förbjuden frukt..
att uppskatta det man har...glömmer man ibland..
bra skrivet.
2009-07-28

  Nikolai Jungsin VIP
Gräset är inte alltid grönare på andra sidan även om det kan dofta gott från grannens kök...
;)
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen