Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför försöka


Vad är egentligen meningen
med att försöka förstå
när du ändå inte
vill berätta något

Vad är egentligen meningen
med att försöka göra saker
när du ändå inte
verkar uppskatta det

Vad är egentligen meningen
med att försöka prata
när du ändå inte
öppnar munnen

Vad är egentligen meningen
med att försöka
när du ändå inte

... är närvarande




Fri vers av AjBi
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-28 17:22



Bookmark and Share


  Hans Christian
Tänkvärt och snyggt !
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi