Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund


Vaknar av solens strålar
som leker tittut
ler för mig själv
livet är skönt

Tittar åt sidan
på dig min älskade
där du sover
och andas lugnt

Ditt ansikte är så fint
jag vill inte röra dig
för du är så vacker
just i denna stund

Tänk att vi möttes
du och jag
för flera år sen
och nu har det så bra

Jag stryker min hand
över din mjuka kind
du ler i sömnen

- jag älskar dig







Fri vers av AjBi
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-28 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi