Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte!


Jagar du inte?

Söker du inte heller?

Vem tror du att du är?




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-28 17:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Briljant nutidskommentar!
2009-07-29

  Hans Christian
Och lika förvirrad är jag. Gillar detta skarpt.
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP