Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva i en saga

Jag tittar upp från berättelsen jag skrev på.
Jag log.
Det här kommer bli bra.
Bara bra.
Min berättelse handlar om mig.
Hur jag skulle kunna leva.
Men som jag ser det,
är det bara en berättelse.
Utan liv.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-28 19:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du ger den liv genom att du föder fram den.
2009-08-11

  Lotti
hur skulle det kunna kännas liv när medicinen neuroleptika blockerar det........det är liv iaf lovar
2009-07-31

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Jag menar ju förstås. Siktet
på att leva det liv du vill leva.
Dina berättelser lever i allra
högsta grad
2009-07-29

  Eva Enjebo/Drugge VIP
O jag tror, att skriver du ner det
har du också ställt in siktet
2009-07-29

    ej medlem längre
tycker mycket om. berättelser är inte heller så bara. inte ens livlösa :)
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson