Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås en skröna och nu är det min förhoppning att den skall börja spridas till precis alla delar av landet utom till just Krylbo, Sundsvall och Hjo eftersom de redan har så många skrönor som vandrar omkring just där...


Watch her get fukt






En kusin till mig
vars tjejsares killes
syster har en

jacuzzi och badar
i den nu
på torsdag kväll

har bjudit in
sina avundsjuka polare
för att se

på när hon
ligger i den
och väntar på

att stålarna skall
börja spruta över
henne. Hon hör

till de människor
som tror att
vattnet skall spruta

i långa strålar
från jacuzzins munstycken.
När det istället

är så att
det måste vara
vatten i själva

poolen innan det
som kommer ur
hålen skall bubbla

in och göra
badet till ett
enda stort välbefinnande.

Själv skulle jag
aldrig i livet
frivilligt utsätta mig

för att få
kroppen masserad av
någonting annat än

mina egna händer.
Möjligen då av
min älskades händer.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-28 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP