Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
B-filmer har man ju hört talas om...


B-handling






Det borde inte sägas
'behandla andra som du
vill bli behandlad själv'

utan fastmer något som
'som du behandlar andra
kan du vackert räkna med
att du inte kommer
bli behandlad själv'




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-28 20:39



Bookmark and Share


  Sturesdotter
behandla och ibland handla

kloka ord i texten
tyvärr överensstämmande med vår kalla verklighet
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP