Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hatar dig

jag hatar dig.
du har förstört så mycket
du har förstört min framtid

att hata är en synd
enligt gud
det är som att dräpa
enligt gud

men dig,
dig hatar jag.

jag hatar dig så mycket
att jag vill vrida av dig nacken
så du skriker i plåga

det skulle vara underbart...
att få se dig lida din jävla H*RA




jag hatar dig




Fri vers av hl
Läst 692 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-28 22:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt o gott, djuriskt o divint
2009-09-16

  Water VIP
Ojdå...det var ord och inga visor det.
Hoppas det rätar till sej
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

hl
hl