Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten är något förlängd från orginalet för att som passa formen


Häpnad i sammet klädd







Snopen kan man
ju hur som
helst lätt känna

sig, liksom ställd
när man får
ett paket stort

som en skokartong
i present och
det inuti kartongen

finns i tur
och ordning en
mängd allt mindre

askar bara för
att i den
sista se den

sammetsklädd inuti och
i dess bomull
ett diamantsmycke vila




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2009-07-29 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP