Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhetens dagg

Låt stillhetens dagg

falla i din själ

och smeka bort

all strävan och stress.

Känn frihetens frid

bortom all tid.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-30 11:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som inskiften
till ingången
i en
kinesisk trädgård

eller
min egen
2009-07-30

  Elisabeth VIP
Dina ord har en lugnande inverkan.
2009-07-30

  walborg
Innerligt tack!!!! Stillhetens dagg i min själ!
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP