Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade ett konfirmationskort och upptäckte att jag stavade mitt namn annorlunda då jag var ungdom, och det var först senare jag upptäckte att mina föräldrar faktist hade döpt mig annorlunda, när jag såg min födselattest


Konfirmationsminne

Jag stavade Niklas med ”k”,
För ”k”t var ett ungdomens tecken,
en gång då vi båda var små,
och vi lekte och stoja vid bäcken

Men nu stavar jag Niclas med ”c”
För att ”se” är ju en slags beskådan,
och de tecken jag nu kan bese
har jag gömt i den hemliga lådan.

Tecknen har fler dimensioner
än den dubbla som finnes i "k"t
och byggts upp utav brustna visioner
och drömmar man aldrig kom åt.






Fri vers av Knickedick
Läst 917 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-30 11:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbar!
2009-08-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
En illusion, som
brast kan ge tvära
kast, men inte bara i
en hemlig låda kan man
tecken beskåda utan helt
öppet då i en vanlig kast!
Fiffigt finurligt skrivet!
2009-07-30

  Lindalou
Snyggt.
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick