Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja jag är ett jävla stor offer - helt uppäten om min egen värdelöshet


Misslyckad



jag är så jävla misslyckad


allt jag tar i förvandlas till smuts

jag vill göra bra saker men på vägen förstörs det

jag förstår inte hur jag kan vara så usel

jag vill väl men det blir skit

jag tror att jag är bra men det slutar alltid med att jag är dålig



det är för mig ett mysterium hur det kan vändas

det verkar så bra och plötsligt är det bara kaos



jag är så jävla misslyckad


jag måste ha nåt dolt fel jag har missat



varning utfärdas till alla i min omgivning




Övriga genrer av Nova-Liv
Läst 510 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-30 18:53



Bookmark and Share


  aol
ruggigt bra om livet ibland
2009-08-21

  Anna*
Du är inte värdelös! Vet du det? Du har bara blivit utsatt på ett sätt som brutit ner. Hur skulle livet vara om alla var vänliga runt omkring? Uppmuntrande? Tänkvärd text - sådant som jag också tänkt många gånger.
2009-08-07

  blaite
Tungt det låter..schysst att du delar med dig av en sån fin text iaf..
2009-08-04

  Ex¤animo
hormonell...eller bara upp o ner? alla kan misslyckas ibland och så länge du har ditt goda hjärta i behåll kommer du aldrig vara misslyckad... allt annat går att reparera... kramar...
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv