Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor


Känslor virvlar
som sandkorn
i öknen

Känslor hettar
som lavan
i vulkanen

Känslor kyler
som isen
i frysen

Inte konstigt
om jag ömsom
svettas och fryser






Fri vers av AjBi
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-31 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi