Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han varnade mig, men lät det ändå ske... ... och jag... var blind och döv. Uppvaknandet var oerhört smärt- och plågsamt!


Minnenas skafferi


Jag såg dig idag
i ena T-banevagnen
du var verkligen fin

Nyklippt, smalare
och stiligt klädd
du sms:ade någon

Tänk att det redan
är sex år sen
vi fann varann

En djävulsk sommar
vi var aldrig menade
för varann

Jag tror du såg mig
men är inte säker
det kändes märkligt

Jag hann aldrig
prata med dig
för då skulle jag av

Då var vi två
vilsna själar
som drog ner varann

Jag var nyskild
du med spritproblem
allt blev fel

Du bedrog mig
med en annan
och henne med mig

Men det fanns
en magi
mellan oss

- jag kan sakna den ibland


...men...


den försvann -
och lika bra var det





Fri vers av AjBi
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-31 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi