Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren med dig


Ett gulnat fotografi
med många veck
och nötta kanter
- sommaren med dig

Ett stort leende
som tiden suddat ut
men jag minns
- sommaren med dig

Då stod tiden still
och framtiden var vår
men Döden kom

- under sommaren med dig






Fri vers av AjBi
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-31 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi