Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min trasiga själ


Regnet som smattrar
ihärdigt mot glaset
känns lugnande
- för min trasiga själ


Ljustet som flämtar
i draget från fönstret
dansar vildsint
- som min trasiga själ


Tårar som rinner
ohämmat och vilt
känns lugnande
- för min trasiga själ



... det finns ett Liv därute...





Fri vers av AjBi
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-31 01:04



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Ett yttre som ibland kan smeka en trasig själ...tårar kan också lätta lite på bördan
en text, berörande och bra skrivet.
2009-07-31

    spez
väldigt vacker!
man blir berörd
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi