Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal Kärlek Rostar Aldrig - Men det skadar inte att man putsar upp den då o då* Gammal Okänt Ursprung


Gammal Kärlek Rostar Aldrig

 

 

Älskling . . . Älskling

Hon petar honom i ryggen för att få honom att vakna.

Va  ä dä?

Kommer du ihåg förr . . .

Va?

Nja, hur du brukade kela med mig . . . .

. . . kyssa mig, smeka mig . . .

. . . och Nafsa mig i bröstvårtorna

. . . Kan du inte göra så nu också?

De ligger tysta en kort stund.

Han - funderar på vad hon sagt . . .

Hon - orolig på hur han skall reagera.

Så kastar han plötsligt av sig täcket och reser sig stånkande upp.

Hon, rädd att ha förolämpat honom:

Vad är det Gustav? Bli inte arg. Jag menade inget illa. Vart ska du?

Va trodde du? Upp och hämta tänderna, så klart.




Övriga genrer av Carl O Andersson
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-31 17:06

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson