Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven idag på klipporna intill en fors


Flöjtens ton


På drömda stränder
jag lyssnar till
en melodi och dess toner
de leder mig
precis dit jag vill
en stilla färd genom natten

På vågors bädd
över hav och land
en flöjt som spelar i vinden
ovan klippors häll
som har slipats ner
av ett tusenårigt vatten

Min längtans sång
bär mig stilla fram
dit där något lockar och drar
jag bäddas in
i de vågor som
med sin mjukhet viskar sitt svar

Så når jag dit
till mitt längtans land
där som näckrosor aldrig dör
där min själ får ro
där ingen sorg kan gro
och där flöjtens ton dröjer kvar




Fri vers av Junitvillingen
Läst 207 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-07-31 19:32



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Så vackert så, min lilla ängel
Jag kan se dig för min inre syn hur du sitter där på klippavsatsen och lyssnar på naturens musik
Melodi

Kramar i massor!!!

Ken
2009-08-01

  sulimaa
Åhh så härlig text...kan riktigt se dig sittande där ....försjunken i allt det vackra!! Kram!!!
2009-08-01

  Glensan
Mäktigt vackert målar du
här för oss andra som aldrig
sett dessa starka krafter
i samverkan, men nu känns
det som jag nästan varit
där för allt känns så verkligt
när du skriver

Kan känna lukten av vatten
och fuktigheten mot min
kinder.

Vackert känslofullt skrivet
2009-08-01

  M M Mannheim VIP
Kan bara säga, underbart skrivet, ja helt enkelt underbart!
2009-08-01

  Lotti
vad vackert du målar bilder av ord
2009-07-31

  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2009-07-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Drömläge för
Dig vid forsens
brus flöjtens ton
låter som en mycket
bra zon...Kanon!
2009-07-31

  blaite
Vackert så fint..
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen