Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism nr 929






Om gud är kvinna
förklarar det
vad filosoferna gått bet på

varför mannen skapar
och uppställer regler
han sedan gör allt
för att bryta




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-31 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP