Så blev det då augusti..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så blev det då augusti...


FÖR FIN FÖR ATT BLI FÖRFÖRD

du är för fin för att bli förförd

så vacker med dina pärlhalsband

jag är betagen, jag är berörd

men du ska aldrig bli vidrörd av min hand

jag är för körd för att få bli hörd

och jag passar inte in nånstans

jag vet att du inte vill bli störd

så ståtlig i all din elegans

vi borde avsluta sommaren

med långpromenad längs havsstranden

och resonera om sånt vi vet

kanske få dela på någon hemlighet

vi kunde utbyta tankar där

se hur augustisol sakta sänker sig

men det finns skäl till att du är här

men det finns skäl till att du är här

har ingen del i det där du tänker dig

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090731-0801




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-01 10:38



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Att vilja men inte kunna.
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP