Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje och sorg

Glädjen när han äntligen kom
var överväldigande
men...
den varade inte länge

Han skulle bara hämta
sina kläder och saker
för...
en annan kvinna väntade

Hon kände sig omtumlad
hann aldrig förstå
förrän...
dörren slog igen bakom honom

Sorgen när han sen försvann
var överväldigande
och...
den skulle vara länge





Fri vers av AjBi
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-01 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi