Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med två öron och ett ivrigt nickande så kommer man ganska långt

Jag häller
bensin i din mun
eftersom
du är
lite trögstartad

Kickar på
ditt smalben
för att få
någon slags reaktion

Drar ner
dina byxor
och kittlar
lite lätt
vid anus

Ingenting händer

Smetar in dina
läppar
med honung
och sparkar
på getingboet

Lyssnar
på din ordlösa
kommunikation

När
du plötsligt
säger

tack




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 892 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-01 20:22



Bookmark and Share


  dubbelve
Oj oj oj. Faller pladask för ditt sätt att skriva! Mycket imponerad.
2012-05-13

  Isak VIP
Gillar verkligen den här! Applåder, sir!
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan