Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem gav dig rätten!?

Mörkret tränger sig in, min säng känns stor.
Ensam ligger jag här och lyssnar, jag lyssnar efter dina fotsteg i hallen.
Jag glömmer aldrig alla dom gånger jag låg där under täcket och gömde mig, försökte göra mig så liten som bara ett litet barn kan göra.

Jag hör dina andetag och jag kan känna din närhet. Jag känner hur du rör vid mig hur du kladdar och viskar "detta är vår hemlighet, jag älskar dig!".
När fick du rätten att göra det du gjort!?
Vem gav dig rätten att göra mig illa, att sätta djupa ärr på min insida!?
Varför fick jag inte bara vara jag, orörd och okysst!?




Fri vers av LeksaksVingar
Läst 411 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-08-01 22:04



Bookmark and Share


  Midnattsflicka
Mycket starkt. Känner igen mig i dina ord.
2009-08-02

    Johnjohn
Jag ryser ....du förmedlar verkligen känslan så starkt.....
2009-08-02

  dead_prez
Han gav sig själv rätten, vilket jag hoppas att han fått stå till svars för.
2009-08-01

  Ex¤animo
kan känna pulsen och kallsvettningarna under täcket, enbart genom dessa orden, starkt... slut ögonen och krama henne, hon behöver nog det. :s
2009-08-01

  etthjärtaäralltidrött
kram!
2009-08-01

  Isak VIP
Väldigt starkt.
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

LeksaksVingar
LeksaksVingar