Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dra åt..

För att tiden står stilla tror vi inte längre
Inte på någon, inte på något, inte på världen
Kastar oss själva ned
I någon slags hjälplöshet
Där självömkan tar över allt
Söker vår makt och förstör våra tankar
Trasar vårt hopp
Kväver vår tro
Gråter tårar av blod
Livet är skört
För oss sorgliga svin




Fri vers av John Santa
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-02 04:15



Bookmark and Share


  flickan i spann
Starkt! och tänkvärt
2009-08-02

  ewew1
Mycket bra skrivet! Applåd!
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

John Santa