Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och när ögonen blöder

Det ryker inte
från mina
näsborrar
ögonen
är inte svarta

Jag har inga
sadistiska tankar
om att
binda
fast
dig vid närmsta
lysktstolpe
och piska
dig med
bambupinnar

Hornen
växer
inte
ögonbrynen
sitter inte tätt
ihop
mina
sylvassa
tänder är
endast i behov av en
tandläkare
inte i behov av
att bita
i en
vit
perfekt
hals
och suga ut
allt blod

Jag har
inga tortyrredskap
i källaren
inga bomber
tejpade fast
under
den långa rocken

Jag reser
inte
utan pass
och
dricker
mig redlöst berusad
i första klass
eller
pass

den

Jag är inte
med
i något
sjukt
frågesportsprogram på
tv

eller ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 177 gånger
Publicerad 2009-08-02 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan