Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gropen

När tyngden
lättar
i dina fotsteg
då är du rikare
och starkare

När sången har tystnat
då lever tonerna kvar
( på gott och ont )

När gropen är grävd
är det försent att fylla igen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 257 gånger
Publicerad 2005-10-04 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan