Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Thåström


thåströms tunga till

taktfast trummande

tröstar

tomma tankars

tragiska tongångar




Fri vers av widmark
Läst 704 gånger
Publicerad 2005-10-04 22:11



Bookmark and Share


  DEVOTCHKA
Håller med exakt! :D
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

widmark
widmark