Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... spindeln som skapade nät på fel ställe...


Imse vimse spindel


Imse vimse spindel
klättrar inte alls
väntar tyst och stilla
- på ett byte

Nätet är så vackert
spindeln så liten
tänk vad den slet
- nu måste den bort

Försiktigt togs nätet bort
spindeln rörde sig inte
den spelade död
- tills nätet hamnade på blad

Varför valde du
en sån dum plats
lille vän

... som ratten i vår bil





Fri vers av AjBi
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-03 19:04



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Andas empati denna...
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi