Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysthet och mörker



Tystnad och mörker
är av godo
för själen




Fri vers av Therés
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-03 21:12



Bookmark and Share


    Eether
Väldigt najs i alls sin enkelhet =)
2021-12-25

    Stella Stol
ja... vila
2009-08-06

  arja savela
kloka ord men i lagom mängd

annars blir man tokig. gammal mentalskötare talar/ Arja
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!