Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:verkligheten:




och de såg då ihåligheten,

såg de såren,

såg de tomheten,



så lämnade de dem .




Fri vers av Nathalie Eleonora Helgesson
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-04 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathalie Eleonora Helgesson
Nathalie Eleonora Helgesson