Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag på menyn

 

Idag, en smakfull kyss.

Mjukt rundade ytor ljuder.

Mer än tacksamhet
smakar på de första tonerna.

Solen lägger allt i väta,
där armlängds avstånd
öppnar upp din sida,
viker upp världen, vaknar
vid din tanke.

Finner älvan omgiven
berör, lyssnar.

I en kyss
huden är mjuk,
ögonen slutna.

Vi är besatta
av samma melodi,

tystnaden

och sekunder,

 

intill...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-05 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt