Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Is känner inte årstid

 

Många nätter
flöt förbi
i floder av tvivel.

Många dagar
föll bitar i ditt pussel
mot golvet.

Landade...

Många är frågorna.

Jag, en av oss,
kvar står vi
att minnas


många nätter

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-05 00:44



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det är sant, dagar är som ett pussel, de passar inte alltid in, men kan växa in och bli livet, inte så välanpassat kanske, men icke desto mindre liv...så tänker jag, när jag läser!!
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt