Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu flyger mitt hjärta

Kolla upp mot himmelen.

För nu flyger mitt hjärta, ja nu flyger det bort.
Bort liksom tankarna, fyllda av dig.

Öppnar du ditt fönster när det knakar på.
För det var ditt vinden förde det mitt hjärta till dig.




Fri vers av RosaFlugSvamp
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-05 01:07



Bookmark and Share


  dead_prez
du har ett unikt språk tillika känsla, mjukt och rytmiskt, orden tycks veta sin plats helt naturligt.
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

RosaFlugSvamp
RosaFlugSvamp