Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid sidan av ensamhet i rätt bågar...

 

Där blev du sittande på kanten
lämnad i din ensamhet,
avklädd, slagen av en sanning,
riven av rädslan.
Ställd på sidan i de ståtligas allé.

Det var väl ändock inte meningen
att du skulle springa dig våt
i torkan som omgav dig.

Njut av körsbärsblom,
känn parkbänkens år av visdom
under dina fingrar.
Sedan när tid är,
lämna platsen så redo du är.

 

Där bugar omöjligheter
alltjämt på avstånd bakom mörka glas

vid sidan av ensamheter.

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-05 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt