Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framsidan är bara en bild i glömskans hav

 

Jag kan ana att vissa lådor
rymmer misslyckanden,
att svårt är att finna
ytor som passar,
fogar ihop en hel bild.

Jag kan, många tänker,
- Varför köper du utmaning?
- Varför blir slitna tankar på nytt sparade i lådor?

Jag letar mig fram
till kanten av en bild.
Kan ana att där är sol,
vatten kantat av grönska,
framför allt,
jag behöver inte hitta alla bitar,
bara ana.

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-05 01:57



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Att bara ana och känna nyfiken lust, det är liv det!!
2009-08-05

    Maria Malm
Man behöver inte finna alla bitar. Man kan låta fantasin få lite spelrum.
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt