Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kluvna tankar

det är svårt att vara
är
bara vara
är svårt

vara ensam allena
för sig själv
är svårt
och skönt
asyl
nödvändigt

men svårt

vem vill jag ska komma?
ingen jag känner
ingen alls
kanske någon vill jag
men
ingen jag känner

bara någon
som klappar mig
på kinden
ömt

min hund är bra




Fri vers av brison
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-05 08:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbart bra skriftat ur det kluvna..känns igen**och även så det där med hunden..min hund är bra
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

brison
brison