Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minska

Jag tog tag i hela kroppen
ville minska lite grann
så från tårna upp till knoppen
en förbränningsiver brann

Slut med goda feta såsen
ingen tårta eller chips
blundar hårt vid godispåsen
spring förbi !! det är mitt tips

Gå med stavar cykla långt
räkna steg och svetta
det blir löst där förr var trångt
kroppen börjar lätta !

Flera gamla plagg tas fram
blir till delmål i det hela
kampen gäller gram för gram
aldrig tveka eller vela

Målet är väl 10, 12.
7 har redan bränts
när vågen står där på mitt golv
så tro mig....hoppet tänds

Om vikten inte rasar fort
så mäter jag runt rumpan
och 11 cm bort
det märks på lilla stumpan!

Den dagen då jag målet nått
och fettet inte längre finns
jag har ju inte särskilt brått
men Gud jag saknar mina jeans!!!!




Fri vers av brison
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-09 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brison
brison