Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måste

jag borde lägga ett papper

framför mig

ett tomt

vitt

och måla fäger som stämmer

överens eller inte

med mig och mitt

inre och yttre

inom mig mest.

jag borde sticka ett par vantar!




Fri vers av brison
Läst 263 gånger
Publicerad 2009-08-29 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brison
brison