Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågen

Regnbåge
Och lite regn

(Minns
du
när
vi
stod
där?)


Vi stod på regnbågens blåa färg
Minns du när vi gjorde det?

jag har ett speciellt minne
Älskling, minns du vad jag minns?


(Kommer
du
ihåg
när
jag
hoppade?)




Fri vers av Chidaper
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-05 19:03



Bookmark and Share


    Vitros
jag föll tillbaka i ett leende. det här behövde jag!
2010-02-01

  spellbound
Bra grejer!!
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Chidaper