Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nobody like her

I hans ordbok har bara svek, lögner, oro och depression existerat
han har skrivit ner dess betydelse och citerat verkliga händelser
men längst ner på första sidans utslitna hörn har han nu skrivit ;

~ Forever = She's forever ~

Hon var alltid med honom i alla de kritiska lägen som skapades
I hans tårar kunde du läsa hennes förevigade prinsessnamn
När han hittat en bubbla lycka delade han alltid den i hälften
Blåste så försiktigt på den så den en dag skulle nå precis henne

~ My happiness is Teddy's happiness ~

Kanske var hon en svart stjärna från första början iallafall
Men han kämpade med energin han inte riktigt hade
För att få den vackraste stjärnan i våran galax att lysa
Lysa vackrare än aftonstjärnan och alla dom andra

~ She doesnt need to sparkle like everyone else
in my eyes she's always beautiful no matter what ~

Om han hade vetskap om att hon började må minsta lilla dåligt
försökte han håva in mardrömmarna som planerade en attack
lägga dom alla i en burk och kväva dom med lyckan
lyckan dom uppfann tillsammans

~ Im always happy with her, she's the smile on my lips ~

// If death sadly enough finds me here..
Dead or alive
I'll always be your helping hand \




Fri vers av Chidaper
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-19 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chidaper